Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, broccoli og ris, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene og broccolien vendes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Grønt: Broccoli, løg, rapsolie, gurkemeje, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g.
Ris: Vand, ris, løg, tranebær, SMØR, PINJEKERNER, purløg, hvidløg, gurkemeje salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 249 kJ / 59 kcal
Fedt 2,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 3,7 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 3,0 g
Protein 4,7 g
Salt 0,83 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.082 kJ / 258 kcal
Fedt 4,6 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 47,8 g
heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 1,7 g
Protein 5,0 g
Salt 0,96 g
Kommentarer og forslag til opskriften